Hmmm… micsoda páros! Illóolaj és tea…

A természet ereje, támogatása most már új formában is elérhetővé vált a YogaDrops oldalán: szavazataitoknak hála felállt ez a fantasztikus páros, illóolaj és tea egyszerre, egymást erősítve állnak a rendelkezésedre. Mond mit szeretnél? Tutira találunk megfelelő párost.

Miért pont tea...?

Talán felmerül a kérdés benned, hogy miért pont teával bővültünk. Leginkább azért, mert a kiírt szavazáson magabiztos fölénnyel ez nyert. (Köszönöm itt is a szavazatokat!) Nyilván te is ittál már forró, finom teát a hűvös ősz vagy tél folyamán, ami nem csak testedet, de lelkedet is feltöltötte… Szerintem ez áll(hat) a háttérben. Neked van más ötleted?

No meg lehet, hogy a CsakraTea is jó hívószó volt, amely olyan “gyógynövény tea, ami finom is”.

CsakraTea? Mit érdemes tudni róla?

Számomra a legfontosabbak az alábbiak voltak a kiválasztásánál:

Ki készíti a CsakraTeákat?

A CsakraTeák megálmodója és kidolgozója Mohilla-Makó Zsuzsanna természetgyógyász, fitoterapeuta és 2 fiú édesanyja.

Fő küldetése, hogy senki se igyon rossz ízű gyógynövény teát.

Milyen teákat találsz meg az oldalunkon?

Alább látod, hogy első körben mely CsakraTeák kerültek be a választékba. (Igen, jól érzed, hamarosan jön a többi is!)

A Meditációs tea a korona- és szívcsakra teakeveréke. Segíti a relaxációt, a tiszta fejjel gondolkodást, továbbá tisztítja a szívcsakrát.

A Szívcsakra tea erősíti, feltölti a szívcsakrát és a hozzá tartozó szerveket. Kiváló támogató például nyugtalanság, álmatlanság és magas vérnyomás esetén.

A Torokcsakra tea harmonizálja, feltölti a torokcsakrát és a hozzá tartozó szerveket.Torokfájás, köhögés vagy pajzsmirigy problémák esetén kiváló társ.

Kapcsold ki a külvilágot néhány percre, és élvezd a nyugalmat. Ez a családi tea a virágok lágy rezgésével segíti a stresszoldást, a harmónia megtalálását.

Kapcsold ki a külvilágot néhány percre, és élvezd a nyugalmat. Ez a családi tea a virágok lágy rezgésével segíti a stresszoldást, a harmónia megtalálását.

Eddigi tapasztalatok

Bevallom, én is csak most ismerkedtem meg közelebbről a CsakraTeákkal. És elsőre igazán tetszettek, bár még szoktatom magam a természetes ízekhez, mert általában mézzel el szoktam volt rontani a teákat… Természetesen megvan a kedvencem máris…

Kapcsolódó termékek

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről, híreinkről és akcióinkról

Köszönjük, hogy itt jártál!

Kérlek, fogadd el 10% kedvezményt adó kuponunkat!