Mikor van a tökéletes időszaka a méregtelenítésnek?

Bizonytalan vagy, hogy mikor lenne jó egy méregtelenítési kúrát végigcsinálni? Félsz, hogy esetleg elrontasz valamit? Úgy gondolod, hogy évente egyszer lehet csak nagytakarítást tartani, így nagyon nem mindegy, hogy mikor van ez? Az alábbi bejegyzésben megtalálod a válaszokat. 🙂

Mikor lehet méregtelenítési kúrát tartani?

A rövid válaszom az, hogy bármikor. De persze vannak kivételek, mint például egy hosszú és kimerítő betegség alatt és közvetlenül utána, várandósság és szoptatás alatt nem ajánlott, de javasolt konzultálnod az orvosoddal, ha anyagcsere betegséged van.

Jó-jó, de mégis mikor javasolt belekezdeni egy ilyen kúrába?

Először a gyakoriságra térnék ki. Célszerű évente legalább két kúrát végigvinni. Praktikusan egyet tavasszal, amikor a természettel összhangban tudsz megújulni, a lerakódásokat eltakarítani, illetve egyet ősszel, hogy a szervezetedet, immunrendszeredet felkészítsd a következő időszakra.

Mindezek mellett természetesen bármikor tarthatsz méregtelenítő kúrát, ha szükségét érzed – természetesen a saját egészségi állapotod figyelembe vételével.

Érdekességként kitérnék arra, hogy sok kultúrában megvan a tisztítás időszaka: általában vagy valamilyen vallási ünnephez kötődik (gondolj, kérlek, például a keresztény böjtre), vagy pedig a személyes fejlődés egy-egy szakaszának lezárásához/elkezdéséhez.

Van javaslatod valamilyen alapos, de a szervezetet egyszerre meg nem terhelő tisztító kúrára?

Igen, ajánlom figyelmedbe a Belső Ragyogás tisztító programot, amivel egy óvatos, de alapos 10 hetes méregtelenítő programot tudsz végigvinni. 

A kúra elvégzésével nem csak a szervezetedet tisztítod meg, mivel e mellett figyeltünk arra is, hogy a fizikai világhoz való viszonyodat szabályozó három alsó csakráidat is megtisztítsuk és megerősítsük a program során. Mindehhez a gyógynövények, az illóolajok és az ásványok erejét, jótékony hatását vetjük be.

A folyamat során az energiaszinted fokozatosan magasabb lesz, a Belső Ragyogásod pedig egyre erőteljesebben lesz érzékelhető, melynek jelei a megemelkedett energiaszint, jókedv és pozitívabb hozzáállás.

A részleteket a Belső Ragyogás tisztító program leírásában találod.

Te hogy állsz ehhez a témához?

Összességében azt mondanám, hogy erre a témára nem helyeztem a fontosságának megfelelő hangsúlyt – mostanáig.

Tavaszi tisztító kúrákat már évek óta tartok, bár azok inkább egyszerűbb, egyféle gyógynövény tea kúraszerű ivására korlátozódott. Ez a program lényegesen összetettebb, várakozásom szerint a hatása messze meghaladja az eddigi rutinomat.

Terveim szerint legalább egyszer ismételni fogom e kúrát idén, illetve beiktatok majd rövidebb lékúrákat a heti/havi szokásaim közé.

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről, híreinkről és akcióinkról

Köszönjük, hogy itt jártál!

Kérlek, fogadd el 10% kedvezményt adó kuponunkat!