Diffúzor használata, karbantartása

Diffúzor használata

 1. Az aromadiffúzort sík felületre helyezd, legalább 60 cm-re a talajtól és 10 cm-re a faltól. NE HELYEZD az aromadiffúzort közvetlenül fa vagy fényezett bútorra, mely a nedvességtől károsodhat.
 2. Tisztítás és a tartály feltöltése előtt mindig húzd ki az aromadiffúzort a hálózati áramforrásból. Mindig a gyári tápvezetéket használd! A kábelt mindig úgy helyezd el, nehogy elessen benne vagy feldöntse valaki az aromadiffúzort. Ha a tápvezeték sérült, kizárólag a gyártó vagy megbízottja által biztosított adapterre cserélhető. Ha szükséges, a forgalmazótól vásárolható új adapter.
 3. A víztartály feltöltéséhez mindig használj megfelelő töltő poharat. TILOS folyóvíz alá tartva vagy áramforráshoz csatlakoztatott állapotban feltölteni a víztartályt. Ne töltsd a maximum vízszintet jelölő vonalon túl a vizet. Amennyiben túltöltenéd a tartályt, óvatosan távolítsd el a felesleges vizet a vízkiöntő rovátkán keresztül, távol a szellőzőnyílástól.
 4. A balesetek elkerülése érdekében tartsd a berendezést gyermekektől és háziállatoktól távol. A berendezés közelében gyermekek csak felügyelet mellett tartózkodjanak, nehogy a készülékkel játsszanak.
 5. Az aromadiffúzort gyermekek, csökkent fizikai, érzékelő- vagy szellemi képességű, vagy kellő tapasztalattal és ismerettel nem rendelkező személyek kizárólag a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett, vagy a készülék használatát illető kellő tájékoztatást követően használhatják.
 6. Tartsd az aromadiffúzort olyan helyen, ahol a pára szabad távozása biztosított, valamint a balesetek elkerülése érdekében elektromos berendezésektől távol (különösen a vízre érzékeny készülékektől).
 7. Az aromadiffúzort mindig tartsd tisztán és szárazon, amikor használaton kívül van. Ne hagyj hosszabb ideig pangó vizet vagy olajat a készülékben.
 8. Soha ne próbáld a terméket szétszerelni vagy megjavítani. Amennyiben belső megtekintésre vagy javításra van szükség, kérlek, fordulj hozzánk.
 9. Ha a készülék üzemeltetése közben bármi rendellenes jelenséget észlelsz, pl. füstöt, különös szagot, vagy hangot, ne használd tovább a készüléket. Forduljon hozzánk. Soha ne csomagold az adaptert vagy az aromadiffúzort ruhába vagy papírba, mert a szellőzés akadályozása növelheti a tűz kockázatát.
 10. Mindig körültekintően járj el az aromadiffúzor kezelése során. A baleseti károkra a garancia nem terjed ki!
 11. Az aromadiffúzort szobahőmérsékletű, friss, tiszta desztillált vízzel vagy csapvízzel töltsd fel. Kizárólag vizet és pár csepp illóolajat vagy parfüm olajat tölts a készülékbe. Ne tölts a víztartályba egyéb folyadékot vagy vegyi anyagot.
 12. Az adaptert először mindig a diffúzor DC jack csatlakozójához csatlakoztasd, csak ezt követően csatlakoztasd  az áramforráshoz.
 13. Működés közben soha ne távolítsd el a fedeleket.
 14. SOHA ne nyúlj az ultrahangos kerámia lemezhez, míg a diffúzor be van dugva, mivel az súlyos sérülést okozhat.
 15. Ne merítsd a készüléket vízbe vagy más folyadékba.

Diffúzor karbantartása, tisztítása

1. Nyomd meg a KI/BE kapcsoló gombot a készülék kikapcsolásához, majd húzd ki a tápvezetéket.

2 Távolítsd el a fedeleket.

3. Ürítse ki a víztartályt a vízkiöntő rovátkán keresztül. SOHA NE A SZELLŐZŐNYÍLÁS FELŐLI OLDALON ÖNTSD KI A VIZET!!!  (Amennyiben víz károsodást tapasztalunk a készülék belső elektromos paneljén, ez esetben nem garanciális a hiba.)

4. Tisztítópálca vagy rongy segítségével tisztítsd ki a készüléket. Makacs olajlerakódásokra szükség esetén használj alkoholt a tisztítópálcán.

5. Ha az aromadiffúzor nem párásít (vagy kevés a pára mennyisége), tisztítsd meg a kerámia lemezt.

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Köszönjük, hogy itt jártál!

Kérlek, fogadd el 10% kedvezményt adó kuponunkat!