Fizetési és szállítási feltételek

Szállítási feltételek

GLS CsomagPontra szállítás: 1090 Ft

Lehetőséged van a számodra legkényelmesebben elérhető GLS CsomagPontra kérni a csomagod, így azt az adott pont nyitvatartási idejében bármikor átveheted, és nem kell a futárhoz igazodnod. 

A szállítás 1-4 munkanapot vesz igénybe.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: 1190 Ft

Termékeinket szintén 1-4 napon belül megkaphatod futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között. 

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged vagy megbízottadat a futárunk, ha 8.00 és 17.00 óra között meglátogat. A futárszolgálatra jellemző, hogy aznap reggel emialben küld tájékoztatást, hogy melyik 3 órás idősávban várható a kollégájuk.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). 

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, hogy ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. 

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek, hívd a szerződött logisztikai partnerünk, az GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Személyes átvétel

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség.

Fizetési feltételek

Közvetlen banki átutalás

Rendelésed értékét van lehetőséged közvetlen banki átutalással kiegyenlíteni. Kérlek, ez esetben az alábbi névre és bankszámlára küldd el a végösszeget a rendelést követő 48 órán belül úgy, hogy a közlemény rovatban feltünteted a vásárló nevét és a rendelés számát:

  • Kedvezményezett: Nalambda Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
  • Számlaszám: 16200223-10143193 (MagNet Bank)
  • Közlemény: vásárló neve, rendelési szám
(A megrendelt termékeket 48 óráig áll módunkban félre tenni. Amennyiben az utalás később érkezik, és esetlegesen készlethiány lép fel, úgy felvesszük veled a kapcsolatot.

Utánvétes fizetés

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvét kezelésének díja 390 Ft.

Fizetés Paylike segítségével (online bankkártyás fizetés)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. 

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.paylike.hu

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Köszönjük, hogy itt jártál!

Kérlek, fogadd el 10% kedvezményt adó kuponunkat!