Hinkel Szilvia vagyok, a YogaDrops megalapítója. A terápiás minőségű illóolajokkal 2019 őszén ismerkedtem meg, amikor az építőipar “zakatolásából” pihenésképpen elmentem egy aromaterapeuta alapképzésre. Az élet egy új dimenziója tárult fel előttem: egy sokszínű, lelket megérintő, jelenbe hívó. 

Rendszeres gyakorlóként megfigyeltem, hogy az olajokkal meditációm mélyebb, fókuszom erősebb lett.  Mivel amúgy is kerestem az önállósodás útjait, így adódott az ötlet, hogy ezt a tapasztalatot megosztom gyakorló társaimmal, hisz a jóga és a fejlődés időnként rögös útján elkél a támogatás. 

Az illóolajok a maguk szelíd, és mégis erőteljes hatásával barátunkként kísérnek az utunkon megadva épp azt és épp annyit, amennyire akkor és ott szükségünk van.

Forgalmazott márkák

A márka Sinead Duffy ír jógaoktató három évig tartó állhatatos meditációjának és keresésének eredménye. 

Hisz benne, hogy az illóolaj keverékek segítenek a nyugalom megtalálásában és az önmagunkban való erőteljesebb elmélyedésben mindenkinek, akiket megérint az illatuk. 

Habár nagyon büszke a megnyert díjaira, a legfontosabb számára mégis az, hogy hozzájárulhat az emberek mindennapi jóllétéhez, természethez és önmagukhoz való kapcsolódásához.

A név az angol yoga szóból és a szanszkrit illatot jelentő gandha szóból származik.)

A belga márka nemzetközi szinten is ismert és elismert tudományos és orvosi aromaterápiára szakosodott laboratórium. 1991-es alapítása óta egy korábban nem látott minőségű, 100%-ban természetes és tiszta illóolajok értékesítésével foglalkozik.

Minden Pranarôm illóolaj botanikai és kémiai szempontból kategorizált, kromatográffal tudományosan elemzett. A cég nem ismer kompromisszumot a minőséget illetően.

Napjainkban az alapító gyógyszerész és aromaterapeuta Dominique Baudoux és Sergio Calandri vezetése alatt áll.

(A márkanév a prana és az aroma szóból származik.)

A madebyzen angol márkát a zen, a békesség és ellazultság, a test és szellem egységét, a teljes összpontosítás állapotát megában foglaló Zen ihlette, melyet minden termékük képvisel. Nézőpontjuk szerint “lelkünk kapujához az érzékeinken át vezet az út, és testi, szellemi jólétünkre környezetünk hatással van. 

A természetet és ősi filozófiákat a modern tudománnyal ötvözték megteremtve ezzel a tudatos luxust, melynek köszönhetően termékeiket a minőség, kreativitás, elegancia, a fenntarthatóság és a Zen életérzés fémjelzi. A tervezési és gyártási folyamatban központi szerepet kap az innováció, dizájn, jólét és a környezet.

Gyógynövénytea, ami finom is. E küldetéssel indította 2015-ben útjára a Csakratea márkát Mohilla-Makó Zsuzsanna természetgyógyász, fitoterapeuta és 2 fiú édesanyja.

Célja, hogy a teáit választók elinduljanak a testi-lelki egészség felé vezető úton, és megismerve az elérhető természetes gyógymódokat egyre jobban és jobban érezzék magukat.

CsakraTea kizárólag kiváló minőségű gyógynövényekből készül, sőt a lehető legnagyobb arányban magyarországi begyűjtésből származnak a növények. A csomagolóanyag szintén hazai gyártású, a teák csomagolása Budapesten történik.

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Köszönjük, hogy itt jártál!

Kérlek, fogadd el 10% kedvezményt adó kuponunkat!