Szettek

Összeállítottuk a kedvenc kombinációkat, hogy gyorsan, kedvezőbb áron elérhetők legyenek, így:
18 870 Ft
A három Yogandha golyós roll-on egymást támogatva, kiegészítve tudnak segíteni az egyensúlyod, energiád és stabilitásod megtalálásában.
16 890 Ft

Megtapasztalnád az aromaterápia áldásait? Ezzel az elegáns, akár lámpának is használható ultrahangos párologtatóval és a felvidító, energetizáló, citrusos, friss illatú Citrus illóolaj keverékkel kiváló első lépést tehetsz ebbe az irányba.

11 490 Ft
E páros, a Meditation illóolaj keverék és a Ground roll-on erős párosként gondoskodik elmélyedésünkről, stabilitásunkról, leföldelésünkről: az első a terünket kezdi el formálni először, a másik magunkra kenve belülről fejti ki a hatását. Mindkettő meghátozó alapja a szakrális illóolajok legismertebbje, a tömjén.
11 490 Ft
Ez az ütős páros mindent bevet, amit csak tud, hogy az immunrendszer erősítése révén egészséges maradj, maradjatok. Hála gyümölcs összetevőinek azonban ennél többet is tud adni: vidámságot! Így igazán élvezni tudod majd a betegségek nélkül eltöltött napjaidat.
9 980 Ft
Az Erő és Vitalitás a Meditationnal karöltve segít minket mind a külvilágban való helytállásban, mind a belső világunkban való elmélyedésben. Előbbi frissítő és felszabadító fás, gyümölcsös illatú, utóbbi elcsendesedést hoz el tömjén tartalmával.
9 980 Ft
A frissítő, felvidító és lelkesítő Citrus a nyugtató és elmét tisztító Provance-szal odavarázsolja nekünk a mediterrán térség életérzését. Előbbit citrusos, míg utóbbit virágos, fás illat jellemez.
11 490 Ft
Ez a páros elősegíti, hogy mind a Baba, mind a Mama kiegyensúlyozott, mosolygós legyen a mindennapok során – kezdve a pihe puha alvással, nyugodt(abb) éjszakákkal.
5 190 Ft

Kapcsold ki a külvilágot néhány percre, és élvezd a nyugalmat. Ez a családi tea a virágok lágy rezgésével segíti a stresszoldást, a harmónia megtalálását.

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Köszönjük, hogy itt jártál!

Kérlek, fogadd el 10% kedvezményt adó kuponunkat!