Roll-on - Mindig veled

Bárhol élvezheted az illóolajok elmét lecsendesítő és felemelő hatását golyós roll-onjaink segítségével, melyek bármelyik táskában kényelmesen elférnek.

Jóga vagy meditációs gyakorlatod megkezdése előtt használva erősítheted fókuszodat, és növelheted gyakorlásod mélységét.

Alkalmazás

Az illóolajokat vékony bőrfelületű területeken érdemes használni, így a csuklón, a fültövön, illetve a harmadik szem tájékán.

Ajánlott az illóolajakat 7-szer mélyen belélegezni, s átadni magunkat az illatok hatásának megfigyelve a testünkben bekövetkező változásokat.

A golyós roll-onok minden bőrtípusnál használhatod.

Termékek

Yogandha Salute golyós roll-on

6 890 Ft
Gyengéden és hatékonyan vitalizál és élénkít. Ideális a használata ébredéskor vagy egy fárasztó nap utáni gyakorlás előtt.

Yogandha Ground golyós roll-on

6 890 Ft

Mint a hajó tőkesúlyához hasonlóan ez a keverék is stabilitást, nyugalmat ad. Gyakorlás előtti alkalmazása segít megérkezni.

Yogandha Balance golyós roll-on

6 890 Ft
Meghozza a várt egyensúlyt. Használhatod gyakorlásod előtt, alatt, után, amikor szeretnéd a testedet és az elmédet harmóniába hozni.

Csomagajánlatunkkal jársz a legjobban:

Yogandha Feel Balanced szett

17 990 Ft

A három Yogandha golyós roll-on egymást támogatva, kiegészítve tudnak segíteni az egyensúlyod, energiád és stabilitásod megtalálásában.

Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Köszönjük, hogy itt jártál!

Kérlek, fogadd el 10% kedvezményt adó kuponunkat!